Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Ring mig direkt eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Nyköpingsregionen
 – Där företag växer och människor trivs

Du som ska flytta, etablera eller vidga din verksamhet gör klokt i att välja en region som redan växer. I Nyköpingsregionen ligger tillväxten långt över landets genomsnitt och antalet invånare ökar snabbt. Här finns redan idag över 4000 små, medelstora och rejält stora företag som upptäckt fördelarna med vår region. Det ger bredd i näringslivet och innebär stora samarbets- och nätverksmöjligheter för dig som företagare.

Nyköpingsregionens läge bara en timme från Stockholm är ett av skälen till den positiva utvecklingen. Med bara några minuter till en av landets största flygplatser och med motorvägen och en isfri djuphamn alldeles intill, har du alltid nära till affärsmöjligheter. Och närmare ska det bli. Nu växlar regionen upp med Sveriges första höghastighetsjärnväg Ostlänken, som på sikt minskar avstånden och breddar dina möjligheter ytterligare.

Känslan av att ha nära till allt gäller även alla oss som bor och jobbar här. De korta avstånden till havet, jobbet, skolan, servicen och naturen gör det lätt att leva och trivas.

Välkommen till Nyköpingsregionen.

Nyköpingsregionen på tre minuter

Skälen att välja vår region är många, här är några av dem.

250 km/h

illustration-tagrals

är hastigheten för tågen som ska rulla på Ostlänken på sträckan Linköping – Stockholm. Sveriges första höghastighetsjärnväg ska stå klar 2028 och kommer att generera tillväxt och affärsmöjligheter för hela regionen under byggtiden.

16, 5 m

illustration-bat

är vattendjupet vid Oxelösunds isfria hamn, vilket gör att man kan ta emot även de största fartygen som går in i Östersjön. Järnväg och motorväg finns i direkt anslutning till kajerna.

illustration-flygplan

7 min

med bil från Nyköpings centrum ligger Stockholm Skavsta Airport, en av landets största flygplatser. Härifrån når du över 50 destinationer runt om i Europa.

4000

illustration-trappa

små, medelstora och mycket stora företag inom olika branscher är redan etablerade i vår region. Siffrorna för nyetablering i näringslivet ligger betydligt högre än landets genomsnitt.

En av Sveriges största flygplatser Skavsta, binds ihop med höghastighetsjärnvägen Ostlänken och skapar en vitamininjektion för både arbetsmarknad, tillväxt, högskola och universitet. Det får också en positiv inverkan för vår internationella konkurrenskraft.

Med yrkeshögskoleutbildningarna på Campus Nyköping och flera av landets bästa högskolor och universitet inom pendlingsavstånd, blir regionen en av de bästa i klassen när det kommer till kompetens.

  • Dela