Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Rysk kaviar i Nyköpingsregionen

Vi besöker den helt nystartade fantastiska fiskodlingsanläggningen. Elena och Sergej Gaseeva har etablerat en stor anläggning i Nyköpingsregionen. Företaget heter Norrstyle Sweden AB. Jämfört med flera andra länder ligger Sverige efter när det gäller lokalt odlad fisk i slutna miljövänliga system. Elena och Sergej blir i stort sett pionjärer i södra Stockholmsområdet.

Det är en mycket intressant anläggning där fiskarna lever och odlas i stora runda bassänger. Här ser vi en liten och ung stör som senare ska producera rom som bli Rysk Kaviar.

Vilka är ni Elena och Sergej och hur tycker ni att det är att arbeta, bo och leva i Nyköpingsregionen?

– Vi är företagare och vi tycker att det finns alla villkor för att bo och verka i Nyköpingsregionen. Vi trivs verkligen bra här och ser ljust på framtiden.

Hur är det att driva företag i regionen?

– Vi har nyligen startat vår verksamhet och hoppas att det ska gå bra. Vi har en spännande vår framför oss då vi även kommer att börja producera Rysk kaviar från vår stör, som fisken heter. Vi har även bra kontakt med kommunen och andra företag, så det känns bra. Vi är som sagt nya här i regionen men kommer mer och mer in i näringslivet. Många är nyfikna på vårt företag och tycker det verkar spännande, så det känns kul.

 20161006_101146 20161006_100656

 

  • Dela