Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Framgång genom kluster och innovation

I Nyköpingsregionen växer framgångsrika företag inom flera branscher. För fortsatt gemensam framgång satsar regionen på kluster och innovation.

Näringslivet här är brett och mångsidigt. Det finns en mängd unika förutsättningar för företag att ta del av; industriell tradition, avancerad logistikhantering och goda produktionsmöjligheter. Här växer även branschen för kulturella och kreativa näringar. I Nyköpingsregionen arbetar vi för att skapa förutsättningarna för en ökad innovationskraft med näringslivet i fokus. Därför utvecklar vi samarbeten mellan näringsliv, akademin och offentlig verksamhet för att nå gemensam framgång.

Kluster är en av flera former för hur vi tillsammans kraftsamlar kring gemensamma utmaningar och möjligheter. Läs mer om Nyköpingsregionens kluster här.

  • Dela