Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

En spännande region med dynamisk miljö

Vi träffar Kristian Bartos och hans kollegor på Bartos Media i deras häftiga och inspirerande lokaler längst upp i Sunlight House i Nyköping. Hit flyttade de för ca ett halvår sedan. Bartos Media är en reklambyrå som arbetar med ljud, bild och digital produktion.

Vem är du Kristian Bartos och hur tycker du att det är att arbeta, bo och leva i Nyköpingsregionen?

  • Jag är 46 år gammal, gift, har två barn och har jobbat med kommunikation och content på flera av landets stora mediehus i princip sen dagen efter jag slutade gymnasiet.
  • Nyköping är en trevlig stad där det är både nära till naturen och nära till pulsen i Stockholm. En bra kombination av natur och fritid och samtidigt närhet till kunder och de lite större uppdragen.
  • Företaget Bartos som jag driver tillsammans med Lars Björkman och Daniel Loefgren är en kombinerad reklambyrå och produktionsbolag som varit verksamt i över 11 år. Vi är unika i vår region då vi ensamma har både professionell ljud- film- och digital produktion tillsammans med fullfjädrad reklambyrå under samma tak. Vår breda kompetens och möjligheten att göra allt inhouse gör att vi kan jobba snabbt och med hög kreativ kvalitet. Vi levererar varje vecka radio- och TV-kampanjer till de stora mediebolagen och våra producenter har jobbat med världsartister som bl.a Celine Dion och Westlife samt profiler som Tony Irving, Dogge Doggelito och många fler.

Hur är det att driva företag i regionen?

  • Nyköpingsregionen är en pigg region med både äldre industri- och tillverkningsföretag och en utbredd tjänste- och besöksnäring. Det är en spännande region där företag utifrån etablerar sig och nya företag startar. En dynamisk miljö där nya möjligheter uppenbara sig nästan varje vecka.

Hur märks det att Nyköpingsregionen är en region i tillväxt?

  • Nyköping är strategiskt placerat mellan Jönköping och Stockholm med bra kommunikationer. En expansiv region med framtiden för sig. Stockholm Skavsta flygplats, E4’ans dragning och kommande Ostlänken ger en stabil infrastruktur som gör regionen attraktiv. Vi har etablerat vårt företag på Sunlight House, i samma byggnad som Sunlight Hotel, det gör att våra kunder enkelt kan ta sig till Nyköping och på ett smidigt sätt arbeta, bo, äta och slappna av i spa’t efter en lång arbetsdag. Skillnaden mellan spa och arbete är enbart vilken våning du väljer i hissen.

Hur samarbetar ni med kommunen och andra företag?

  • Vi har en bra mix av mindre lokala kunder och större nationella uppdrag och marknaden i regionen är spännande. Vi jobbar nästan uteslutande mot den privata sektorn, men upplever ett bra mentalt intresse i vårt välmående från kommunen.
  • Vi är vana att lösa mindre problem och behov åt våra kunder, men även att jobba genomgripande med varumärkesbygg, storytelling och content samt elektroniska lösningar åt våra kunder.
  • Dela