Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Läget är fantastiskt med vacker natur

– Vi på Camelius har alltid haft hästen i centrum, då vi älskar detta fyrbenta djur, vi är riktiga hästnördar, säger Camilla Larm som äger och driver Örstigsnäs Ridskola, Stall Camelius tillsammans med sin dotter Elin Larm.

De bildade företaget 2005 i Gnesta och har sen dess arbetat med hästar och elever på heltid. Januari 2015 köpte de Örstigsnäs Gård i Nyköping. En inarbetad ridskola sedan 20 år tillbaka. – Vi ser fram emot att väl vårda och utveckla detta paradis, vi har massor av idéer, fortsätter Camilla med ett stort leende.

Camilla och Elin tar välkomnande emot oss och visar oss runt på sin underbara gård, som är i ständig förnyelse. Det har hänt mycket på gården under året. Överallt ser vi fina välmående hästar som nyfiket tittar på oss.
Förutom ridskola erbjuder Örstigsnäs Gård inackordering av hästar, turridning, gruppaktiviteter, yoga och flera stora event under året som bla Julshow, Camelius galan och en Hyllningsdag till hästen.

Vilka är ni Camilla och Elin, och hur tycker ni att det är att arbeta, bo och leva i Nyköpingsregionen?
Vi är mor och dotter som slog ner bopålarna på Örstigsnäs Gård januari 2015. Läget är fantastiskt med vacker natur, bra avstånd till centrum, snabbt att ta sig till E4:an, ut i världen och tillbaka. Oavsett var man driver hästverksamhet så är det en livsstil med väldigt mycket arbete 365 dagar om året.

Hur är det att driva företag i regionen?
En helt ny värld har öppnat sig då företaget växt och fått två anställda, så nu har tiden ibland även räckt till andra roliga saker som bl.a kommun och näringsenheten anordnat.

Hur märks det att Nyköpingsregionen är en region i tillväxt?
På vår väg hem växer husbyggena som svampar i vackra Örstig, så nu väntar alla på att bussen ska hitta sina hållplatser hit ut också.

Hur samarbetar ni med kommunen och andra företag?
Har hittills bara haft bra möten med andra företagare och kommunen. Vårat senaste samarbete var vår årliga Julshow där bl.a Oscarsbergs trädgård gjorde en stor insats på julmarknaden och med dekorationer i showen. Lokala konstnärer, odlare och försäljare samt Art of life var på plats.

  • Dela