Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Ring mig direkt eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Bo & Leva

Nyköpingsregionen är en arbets- och företagarregion. De båda huvudorterna Nyköping och Oxelösund ligger 15 minuters bilresa från varandra och arbetspendlingen mellan orterna är stor.

Både Nyköping och Oxelösund ligger vackert belägna i den sörmländska naturen, nära hav och skärgård. Här finns flera båtklubbar, 100 mils vandringsmöjligheter på Sörmlandsleden, 95 mil cykelleder och 63 golfhål.

Nyköpings kommun har drygt 56 000 invånare och Oxelösunds kommun ca 12 000. Det är enkelt att ta sig till hit via E4:an. Tågen tar pendlaren till Stockholm och Linköping på en timme och till Norrköping på 40 minuter. Via Stockholm Skavsta Airport, som är en av Sveriges största flygplatser, når du många av Europas huvudstäder på bara några timmar.

  • Dela