Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Ring mig direkt eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Här andas framåtanda och nybyggartänk

 

Vi hälsar på hos ett av regionens kanske mest kända företag, Taxi Nyköping – Oxelösund. VD Mattias Nilsson Modéer berättar om företaget som har funnits länge.

Droskägarföreningen bildades 1927 men namnet ändrades till Taxi Nyköping lite senare, 1988 gick Taxi Nyköping och Taxi Oxelösund ihop och bildade Taxi Nyköping – Oxelösund. Taxi Nyköping – Oxelösund är uppbyggt av egenföretagare i samverkan, dvs varje taxi ägs av ett åkeri som kan ha en eller flera fordon och som är anslutna och ägare till Taxi Nyköping – Oxelösund AB.

Taxi Nyköping – Oxelösund sköter fakturering, upphandlingar, marknad/försäljning, utbildning och profilering,  teknik/IT, miljö och kvalitetsarbete, osv. Vår beställningscentral 217500 är öppen dygnet runt, året om. Budtrafiken körs först och främst med taxibilar, där kan vi konkurrera genom att snabbt få iväg ett paket till ett konkurrenskraftig pris men vi har även lite större budfordon.

Busstrafiken drogs igång för drygt 10 år sedan i liten skala men har succesivt blivit en allt viktigare del av företaget, där körs beställningstrafik såsom företagsresor, föreningsresor men även egna resor såsom teaterresor och shoppingresor.

Vem är du Mattias Nilsson Modéer och hur tycker du att det är att arbeta, bo och leva i Nyköpingsregionen?
Jag jobbar som VD på Taxi Nyköping – Oxelösund som även är ett buss och budföretag. Jag gillar att både arbeta och bo i Nyköpingsregionen. Kontakten mellan människor, både jobbmässigt och privat är lätt – allt är nära

Hur är det att driva företag i regionen?
Det är både roligt och utmanande – precis som det ska vara.

Hur märks det att Nyköpingsregionen är en region i tillväxt?
Jag tycker det andas framåtanda och nybyggartänk. Fler och fler människor flyttar till regionen som möjliggör nyetableringar av olika slag – Nyköpingregionens utbud ökar hela tiden. Jag är uppvuxen i Nyköping och gillar ”småstan” med alla dess fördelar men även att lätt ta sig till Stockholm exempelvis.

Hur samarbetar ni med kommunen och andra företag?
Vi deltar i kommunens upphandlingar och har avtal både med kommunen och företag.

  • Dela