Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Ring mig direkt eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Det är en växande region

Vi besöker Lora Leijoned och hennes företag Din Vårdcentral i Nyköping som slog upp dörrarna i slutet av januari 2016 och har 20-tal anställda och räknar med att ta emot runt 3-4000 patienter.

Vem är du Lora och hur tycker du att det är att arbeta, bo och leva i Nyköpingsregionen?
Jag är mamma och entreprenör som äger och driver Din Vårdcentral i Nyköping sedan 2 år tillbaka. Som tidigare skattejurist och konstnär har jag, som saknar sjukvårdsbakgrund, gjort ett ovanligt och utmanande ”spårbyte” genom att öppna en privat vårdcentral enligt avtal med landstinget Sörmland.

Hur är det att driva företag i regionen?
För mig öppnades helt ny värld! Detta är mitt första företag – tidigare var jag anställd och nu driver jag eget och är arbetsgivare! Det är väldigt spännande att nätverka med andra företagare och näringslivsföreträdare inom regionen. Våra tjänster är efterfrågade av företagen, företagarna, lokalbefolkningen och sommargästerna alltifrån TBE-vaccinationer till utredande sjukvård.
Vår unikitet består av att vi har seniorträning, medicinsk yoga, taktil massage som komplement till huvuduppdraget med läkar- och sjukskötersketjänster, vaccinationer, BVC/barnhälsovård, samt att vi ”spränger in” kulturella insatser som regelbundna konstutställningar och musikkvällar.

Hur märks det att Nyköpingsregionen är en region i tillväxt?
Regionen ligger bra till strategiskt – sjö, flyg, järnväg samt E4. Framtida snabbjärnväg märks redan genom att våra tjänster efterfrågas av företag som kommer att bli i förberedelserna för och byggandet av Ostlänken. Det är en växande region och det byggs bostäder i våra upptagningsområden. Dessutom får vi nya patienter från andra städer och regioner.

Hur samarbetar ni med kommunen och andra företag?
Vi har precis börjat samarbeta med olika föreningar och företag kring kulturevenemang, livsmedels- & drogtester, hälsokontroller, vaccinationer och företagshälsovård. Avseende kommunen har vi läkaransvar för ett av kommunens äldreboenden och för hemsjukvårdspatienter som har valt oss som sin vårdcentral. Vi har funnit att samarbeta med företag och föreningar från andra branscher ger synergier.

  • Dela