Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Kvists El har tagit över Hushållsgruppen i Nyköping

8 juni, 2015

Kvist Elektriska har sedan den första april tagit över Hushållsgruppen i Nyköping. Kvists Elektriska har 10 anställda och är sedan 1959 ett etablerat företag inom framförallt elinstallation och service med bred kunskap om det mesta inom el.

Vi frågar Hasse Kvist;

Både Kvists El och Hushållsgruppen är två företag som har funnits och verkat länge i Regionen. Vad var bakgrunden till att Kvists El köpte upp Hushållsgruppen?

Bakgrunden är att vi vill bredda vår verksamhet i Nyköping genom att få elektriker stationerade där också och Hushållsgruppen stärker vi genom att vi breddar sortimentet med mer elmaterial och teknik mot vad det har varit tidigare.

Sen har vi en styrka att vi installerar allt vi säljer, vill kunden ha en ny utomhusarmatur kan han välja en sådan från någon av våra butiker och sedan få hjälp av våra elektriker att montera den.

 

Kommer ni fortsätta att vara ”två butiker” eller har ni planer på att ev byta namn?

En gemensam nämnare som också var en bidragande orsak till köpet är att båda företagen är med i Elkedjan, Hushållsgruppen på butikssidan och Kvist Elektriska på tekniksidan, tack vare att Elkedjan är ett sånt starkt varumärke kommer vi att använda det mer som ett publikt namn, framför allt i Nyköping för trots allt är Kvist Elektriska ett etablerat och välrenommerat företag i Oxelösund sedan 1959 så att helt överge det namnet känns inte rätt.

 

Vad har ni för framtidsplaner i övrigt?

Vi håller på att bygga ut butiken i Nyköping med ca 80 kvadratmeter därför att vi behöver mer plats för armaturer, elmaterial och köksinredningar. Armaturavdelningen skall vi bredda bland annat med armaturer för utomhusbruk, kök och bad. Elsidan kommer att bli helt annorlunda mot tidigare det kommer mycket installationsmaterial typ strömbrytare, vägguttag, kablar och kanaler sedan visar vi elradiatorer, handdukstorkar, golvvärme, våtrumsfläktar och mycket mer.

Vi säljer kök från Kungsäter Kök tillsammans med Blå Köket och det första utställningsköket kommer om några veckor och fler efter semestern. Vi räknar även med att anställa någon mer elektriker under hösten.

En fördel till jag upptäckt med butiken i Nyköping är att det inte finns några parkeringsproblem, inga avgifter och alltid plats.

Visa alla nyheter
  • Dela