Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

CTT Systems i Nyköping får stororder till Airbus VIP-flygplan

23 december, 2015

CTT Systems AB, ledande leverantör av produkter för aktiv kontroll och styrning av luftfuktigheten i flygplan, offentliggör härmed en CairTM beställning till ett Airbus ACJ330-200 VIP-flygplan från Comlux America i Indianapolis, USA. Systemet skall installeras under andra halvan av 2016.

”Vi är mycket glada över att Comlux America för sjunde gången väljer vårt CairTM System för att uppnå den optimala komfort som deras kunder efterfrågar. ”Detta projekt är speciellt intressant eftersom det är den första wide body VIP modifieringen som Comlux gör, kommenterar Peter Landquist försäljnings- och marknadschef på CTT Systems”.

”Comlux America är mycket nöjda med att ännu en gång få möjligheten att arbeta tillsammans med CTT. Vi har redan installerat CairTM Systemet i tidigare i sex projekt med mycket bra erfarenhet och samarbete. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med dem i detta nya spännande projekt, kommenterar Arnaud Martin Executive President Operations för Comlux the Aviation Group, moderbolaget till Comlux America”.

CTT har med den här VIP ordern fått totalt 82 CairTM beställningar till Airbus ACJ/Boeing Business Jet.

Läs hela pressmeddelandet här.

Visa alla nyheter
  • Dela