Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

ABECE har fått sin största order någonsin

8 oktober, 2015

ABECE AB tillhör Nyköpingskoncernen KWD-gruppen och producerar maskiner för tillverkning av takpannor i betong. De har nu fått sin största order någonsin. Vi frågar Karl Korsfeldt på ABECE.

Berätta lite kort om ABECE, vad gör ni?

-ABECE AB är världsledande inom utveckling, försäljning, leverans, installation och igångkörning av produktionslinjer för tillverkning av betongtakpannor.

 

Vilka är er kunder och var finns de idag?

-Våra kunder är allt ifrån små familjeföretag till stora internationella koncerner inom byggmaterialindustrin. De finns över hela världen från väst till öst – e.g. USA, Irland, England, Europa, Afrika, Kina, Thailand, Australien

 

Ni har fått er största order någonsin, berätta vad innebär detta för er.

-Det innebär att vi ytterligare kan befästa vår ledande position där vi leder utvecklingen inom tekniska lösningar, automatisering, anläggningseffektivitet (tillgänglighet) och att vi kan attrahera de bästa medarbetarna där allt sammantaget i slutänden ger den bästa totalekonomin för våra kunder.

Visa alla nyheter
  • Dela