Hör av dig!

Nyköpingsregionen är Nyköpings och Oxelösunds gemensamma näringslivsbolag. Vi finns här för att hjälpa befintliga och nya företag med allt från etablering och rekrytering till samverkan med kommuner och andra verksamheter i regionen. Ring mig direkt eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig.
Med vänliga hälsningar, Hans Rainer
Tel: 0705­ -­ 74­ 25­ 06
* Obligatoriskt

Ja, tack! Skicka gärna Nyköpingsregionens nyhetsbrev till mig.

Era uppgifter behandlas i enlighet med GDPR i vårt företagssystem.
* Obligatoriskt

Mark & Lokaler i Nyköpingsregionen

Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Jobbnätverk för medflyttande

I regionen Nyköping och Oxelösund är en grupp företag och organisationer anslutna till ett specifikt nätverk för förmedling av arbete för medflyttande. Alla medlemmar i nätverket är relativt stora arbetsgivare som har frekvent rekryteringsbehov, många gånger av personer som inte är bosatta i regionen.

Ett hinder i en rekryteringsprocess kan vara att den lämplige sökaren inte tar steget fullt ut, det vill säga inte antar tjänsten, i det fall dennes respektive (hustru, man, sambo/medflyttare) inte hittar ett lämpligt arbete i regionen.

Tjänsten ”Jobbförmedling för medflyttande” har därför skapats för att underlätta nätverksföretagens rekryteringsprocesser, men ger också en möjlighet för företagen att söka efter den arbetskraft de behöver.
För att komma åt tjänsten krävs att företaget är med i nätverket. För mer information om nätverket, kontakta Hans Rainer, 0155-750 00, 070-574 25 06

Det går också bra att kontakta följande personer på Arbetsförmedlingen, som vi samarbetar med kring denna tjänst:

Patrik Bylöv 010-488 25 25
Camilla Frank 010-488 17 64

  • Dela